divendres, 5 de juny del 2015

Dolors Sabater serà la nova alcaldessa de Badalona

Dolors Sabater serà la nova alcaldessa de Badalona

Un pacte de l'esquerra expulsa Albiol de l'alcaldia de Badalona

CARLES COLS / BADALONA
Dolors Sabater, de Guanyem, serà alcaldessa gràcies al suport del PSC, ERC i ICV-EUiA

La líder de Guanyem Badalona tindrà el suport d'ERC, el PSC i ICV-EUiA

Dolors Sabater serà la pròxima alcaldessa de Badalona i desbancarà García Albiol.
JOSEP GARCIA
Dolors Sabater serà la pròxima alcaldessa de Badalona i desbancarà García Albiol.
EL PERIODICO
CARLES COLS / BADALONA
Dijous, 4 de juny del 2015 - 20.07 h
Dolors Sabater serà la nova alcaldessa de Badalona a partir del 13 de juny, quan se celebrarà la sessió d'investidura. La líder de Guanyem Badalona en Comú obtindrà el suport d'ERC, el PSC i ICV-EUiA. Així ho ha comunicat la formació a la seva pàgina web després de les reunions mantingudes amb els partits aquesta setmana.
En les últimes eleccions municipals, Guanyem va obtenir cinc regidors, als quals en sumaran quatre del PSC, tres d'ERC i dos d'ICV-EUiA, cosa que els dóna majoria absoluta, amb 14 regidors.
Dolors Sabater ha justificat el pacte que ha promogut contra el PP, que va ser la formació més votada, dient que els veïns voten els regidors i són ells els que elegeixen l'alcalde, de manera que "serà alcalde qui té capacitat de formar govern", ha argumentat en declaracions a TV-3.
A més, ha desmarcat la situació de Badalona de la d'altres ciutats, com Barcelona, on el PSC i ERC han rebutjat un pacte amb CiU i el PP contra la candidata de BC, Ada Colau, perquè a la capital catalana hi havia un acord previ de respectar la llista més votada, cosa que no havia passat a la seva ciutat, segons Sabater.
Guanyem Badalona en Comú ha fet pública una nota en què destaca la línia positiva de les negociacions per desbancar Xavier García Albiol, a qui ja insten a convocar "la taula de traspàs de poders".
Dolors Sabater, que aquesta tarda s'ha reunit amb el PSC per tancar l'acord, donarà a conèixer aquest divendres en roda de premsa els detalls del pacte, que encara han d'acabar de negociar-se els pròxims dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada