dilluns, 1 de juny del 2015

El Primavera Sound triomfa de nou a Barcelona

29/05/2015

El Primavera Sound triomfa de nou a Barcelona

Sense títol
Imatge d'ahir al Primavera Sound
 

Cada any són més els estrangers que es desplacen fins a Barcelona per aquest festival. Són els mateixos que es poden trobar fàcilment als transport públics de la ciutat quan no hi ha concerts i que són fàcilment identificables per l’estètica i la polsera

Margalida Ripoll
El Singular
Considerat un els millors festivals de música del món, aconsegueix durant 4 dies a l’any omplir Barcelona de hispters locals i estrangers amb polseretes de colors.

Athony and the Johnsons acompanyat de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya va ser un dels plats forts del primer dia de concerts oficial del Primavera Sound.

Un gran concert que va mantenir quasi en silenci als milers d’assistents que es van acostar fins a l’escenari Heineken per sentir la veu peculiar d’Anthony Hegarty amb l’acompanyament inigualable de l’OBC.

Al llarg de la tarda havien desfilat Benjamin Booker, Baxter Dury o Spiritualizer en un primer dia de concerts de pagament en que també es va poder veure el duet d’Ohio, The Black Keys.

Aquest concerts, són alguns dels prop de 100 que es faran durant quatre dies a les instal·lacions del Fòrum de Barcelona i que pretén aplegar prop de 190.000 persones. Cada any són més els estrangers que es desplacen fins a Barcelona per aquest festival. Són els mateixos que es poden trobar fàcilment als transport públics de la ciutat quan no hi ha concerts i que són fàcilment identificables per l’estètica i la polsera.

Durant tota la tarda els que havien estat previsors portaven la polsereta acreditativa, ja fos d’abonament per tots els dies o específica del dia en qüestió, cada una d’elles del seu color. Els que no, s’havien d’armar de paciència per fer llargues cues fins a aconseguir accedir al recinte especialment a partir de les 19h que és quan va començar a haver-hi més afluència de gent.

Queden dos dies encara de festival que avui compta amb caps de cartell com Belle and Sebastian o Patti Smith.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada