dimecres, 3 de juny del 2015

El fundador de Telegram: "Espero que Espanya i la ONU reconeguin aviat la independència de Catalunya"

03/06/2015

El fundador de Telegram: "Espero que Espanya i la ONU reconeguin aviat la independència de Catalunya"

 Les piulades de Pavel Durov

Les piulades de Pavel Durov

Pavel Durov desitja que "Espanya i les Nacions Unides reconeguin la independència de Catalunya aviat, sempre que sigui el que la majoria dels catalans vol"

Nerea Rodríguez
El Singular
El fundador i president de Telegram, una aplicació amb pràcticament les mateixes funcions que Whatsapp i la seva principal competidora, Pavel Durov, s’ha mostrat partidari de la independència de Catalunya, sempre que sigui el que volen la majoria dels catalans. Ho ha fet mitjançant dues piulades al seu Twitter, en resposta a l’estudiant de psicologia de la Universitat de Barcelona Bet Salat, qui ahir va enviar un tuit a Telegram fent-los saber que un dels emojis de la seva aplicació era erroni: “Un barret andalús, un toro i una bandera, la Sagrada Família i la samarreta catalana”, va avisar Salat.

Poc després, el propi Durov va respondre des del seu compte de Twitter: “Disculpes, aquest emoji ha estat creat per un artista independent, i no per Telegram. No tenim control sobre ell”, i en una altra piulada va afegir, dirigint-se a l’estudiant: “Només per curiositat. Deixaràs d’utilitzar Wikipedia i Google? Tots dos diuen que Catalunya és part d’Espanya”. Ràpidament, però, Salat fer-li saber que “Catalunya és a Espanya (per localització), però Catalunya no és Espanya. 2 milions de persones als carrers. No referèndum”, i li va adjuntar una fotografia d’una de les Diades amb un carrer ple de gent manifestant-se a favor de la independència.

A més, l’estudiant va insistir: “Enquestes internes diuen que el sí guanyaria al NO. Entenc la seva posició, però l'emoji podria fer mal a milions de catalans”. Va ser després de rebre aquestes piulades que Durov va respondre amb contundència: “Sóc un gran fan de Catalunya i un visitant freqüent de Barcelona. Espero que Espanya i les Nacions Unides reconeguin la seva independència aviat, sempre que sigui el que la majoria dels catalans vol, és clar. Però sembla que el moviment per la independència és fort”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada