dissabte, 21 de març del 2015

57è Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona- Sitges 2015

57è Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona- Sitges 2015

Imatge de l'agenda

Descripció

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; l’alcalde de Sitges, Miquel Forns; la presidenta de Foment de Turisme, Maria Marín; la Pubilla i l’Hereu de Sitges, Nadia Viana i Josep Van Gorkom, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la prova.
Els cotxes recorreran un trajecte de 40 quilòmetres entre la ciutat comtal i Sitges per l’autovia C-31. L’arribada del primer automòbil al Port d’Aiguadolç de Sitges està prevista a les 12 hores. Seguidament, els cotxes sortiran del port per dirigir-se a la zona de La Fragata, on arribaran cap a les 13 hores. Els cotxes antics quedaran exposats al públic al Passeig de la Ribera fins a les 19 hores. #rallibcnsitges15

Dates i lloc

Proper acte: 22/03/2015 10:30h
Plaça Sant Jaume, Barcelona
Aquest acte es realitza a la via pública



Agenda Ral.li Sitges 2015
Del 02 de març al 21 de març 2015
Exposició en el Centre Comercial L'illa Diagonal de cotxes d'època i motos que participaran en la propera edició del 22 de març.

Dissabte, 21 de març de 2015
• 10:00h Arribada dels participants al centre comercial L'illa Diagonal de Barcelona. Exposició dels cotxes i motos fins a les 17:00 hores
• 10:00h - 19:00h Activitats del circuit de motos elèctriques tant per adults com per nens 
• 10:00h - 11:00h Exposició de vehicles súper esportius de luxe
• 13:00h - 17:00h i de 13h-17h Exposició de vehicles súper esportius de luxe
• 13:00h - 14:30h Concurs del millor cotxe i el millor so.


Diumenge, 22 de març de 2015
• 8.30 a 10:00 hores Reunió dels inscrits, vestits d'època, a la Plaça Sant Jaume. Esmorzar
• 10:00h - 19:00h Activitats circuit de motos elèctriques tant per adults com per nens.
• 10:30 hores Sortida del Ral·li cap a Sitges. La sortida la donarà el il·lustríssim alcalde de Barcelona Xavier Trias, la presidenta de Foment del Turisme de Sitges la senyora Maria Marin, l'alcalde de Sitges Miquel Forns, la Pubilla de Sitges Nadia Viana i l'Hereu de Sitges Josep Van Gorkom.
La caravana passarà pels següents carrers i localitats:

Barcelona
Des de la Plaça Sant Jaume, C/.Ferran, Rambles, Plaça Catalunya, Ronda Universitat, Ronda Sant Antoni, C/. Sepúlveda, Paral.lel, Plaça España, Gran Vía, C/. Badal, Constitució

L’Hospitalet de Llobregat
Santa Eulàlia, Enric Prat de la Riba, C/. Barcelona,

Cornellà de Llobregat
Carretera de L’Hospitalet, Av. de la Fama, C/. Tirso de Molina, Av. del Baix Llobregat
Enllaç amb la C-245 Sant Boi de Llobregat Viladecans
Gavà
Castelldefels (C-246) Costes de Garraf

• 12:00 h Arribada del primer cotxe al port d'Aiguadolç de Sitges. Recepció oferta per la direcció del Port d'Aiguadolç.
• 12:30 h Sortida del port d'Aiguadolç
• 12:30 - 13:00 h. Desfilada a Sitges pels carrers:
Avinguda Port d'Aiguadolç, Emerencià Roig i Raventós, Avinguda Balmins, Port Alegre, Rafael Llopart, Jesús, Plaça Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera fins Calipolis, Passeig de la Ribera (part terra), La Fragata
• 13:00h Arribada dels Cotxes a la Fragata i concurs de l'elegància.
• 13:00h - 19: 00h els aproximadament 65 cotxes quedaran exposats al Passeig de la Ribera
• 19:00h Sortida de vehicles
• 19:00h Final activitat circuit motos elèctriques.

rally-barcelona-sitges-mapa
 1/03/2015


Finalitza la primera jornada del 57è Ral*li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges¿

Malgrat les condicions climatològiques adverses, s'han fet també algunes de les activitats programades a Sitges.
Tot i la condicions meteorològiques adverses, aquest matí Barcelona i Sitges han pogut dur a terme una bona part de les activitats paral·leles programades dins de la primera jornada de la 57ª edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges.
Els participants al Ral·li de demà diumenge, provinents de diferents punts d'Espanya i d'Europa, s'han concentrat aquest matí a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, davant del centre comercial l'Illa Diagonal, per passar el procés de verificacions dels cotxes i motocicletes antigues que participaran a la prova, tots fabricats amb anterioritat a 1928. Els vehicles han quedat exposats en aquest punt de l'Avinguda Diagonal fins a les 17 hores, on els vianants i aficionats als cotxes clàssics s'hi han apropat per admirar aquestes peces de museu.
Paral·lelament, a Sitges, tot i les adverses condicions meteorològiques, s'ha pogut dur a terme amb una gran afluència la concentració de cotxes supersportius de luxe programada dins d'aquest cap de setmana del motor, així com la visita d'aquests participants a les Caves Pere Ventura, un dels patrocinadors del Ral·li. La conducció en circuit de motocicletes elèctriques s'ha posposat per a demà.
Demà diumenge 22 a les 10.30h la caravana de clàssics del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges sortirà de la plaça Sant Jaume de Barcelona en direcció Sitges. Els 63 cotxes i 13 motocicletes participants a la cursa començaran a arribar a la plaça a partir de les 8.30h. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, l'alcalde de Sitges, Miquel Forns, la presidenta de Foment de Sitges, Maria Marín, i la Pubilla i l'Hereu de Sitges, Nadia Viana i Josep Van Gorkom, seran els encarregats de donar el tret de sortida de la prova. Els vehicles prendran l'autovia C-31 fins a Castelldefels, per continuar per la carretera de les costes del Garraf. Està previst que el primer cotxe arribi al Port d'Aiguadolç de Sitges a les 12.00 hores, punt on els cotxes es reagruparan per, tot seguit, sortir i fer recorregut cap al centre de la localitat, fins a la plaça de La Fragata. Els vehicles clàssics quedaran exposats al públic al Passeig de la Ribera fins a les 17.30 hores. L'entrega de premis en les diferents categories es farà a les 16.30 hores a l'Hotel Calipolis de Sitges.
Entre els cotxes participants al Ral·li, destaca la presència d'un Darracq de 1900, un dels més antics que es tenen té constància, conduït per Guillem Planas. Destaquen també el Vauxhall de 1904 d'Alexis Llaveria, un Darracq de 1905 de Salvador Berenguer, un Panhard-Levassor de 1907 de Cèsar Pau Alentorn, i un Hispano Suiza de 1907 de l'Albert i Ramon Buxeda, que va participar en la primera edició del Ral·li i que ha repetit en altres ocasions.
El Ral·li comptarà amb algunes cares conegudes de l'escena catalana. El reconegut actor Joel Joan, i l'actriu, Anna Sahun, participaran en la prova, en què també hi haurà l'advocada i tertuliana, Magda Oranich.
Així mateix, demà es reprendran les activitats paral·leles a Sitges. De 10 del matí a 19h de la tarda el públic podrà participar en la conducció en circuit de motocicletes elèctriques, una activitat pensada per a nens i adults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada