dissabte, 7 de març del 2015

El PSC a Lleida.Una gestora per salvar els mobles

QUE S'HO FACIN MIRAR, I BÉ....!!!!
06/03/2015
Lleida

Una gestora per salvar els mobles

Miquel Iceta
Miquel Iceta

La direcció nacional del PSC dissol la del partit a Lleida per poder fer fora la fins ara primera secretària, Marta Camps

Xavier Lladó
El Singular
El PSC ha constituït formalment aquest divendres la comissió gestora per salvar els mobles del partit a Lleida després del desgavell provocat pel conflicte entre Marta Camps i Àngel Ros que s'ha agreujat després que Antifrau ha escorcollat l’Ajuntament arran de la denúncia interposada per Camps per irregularitats en la gestió del consistori.

La direcció nacional del PSC ha dissol la del partit a Lleida per poder fer fora la fins ara primera secretària, Marta Camps. La comissió gestora dirigirà l'Agrupació Local del partit de Lleida com a mínim fins a les eleccions municipals. La formació ha col·locat al capdavant de la gestora la diputada del Congrés Teresa Cunillera, del sector més proper al PSOE. Amb la constitució de la gestora se sap que també en formaran part: Sara Mestres, Carmina Pardo, Judit Alcalà, Guillem Hervera, Joan Antoni Boldú i Jose Crespín, gendre d'Àngel Ros.

Cunillera ha remarcat la "responsabilitat" que suposa assumir aquesta tasca en un partit "adolorit" i es fixa com a objectiu treballar perquè les pròximes municipals el PSC "torni a ser el referent que ha estat sempre a la ciutat de Lleida".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada