La nit que Guardiola va tornar a al·lucinar amb Messi

OPINIÓ EXPRÉS

Lluís Mascaró

SPORT
Pep Guardiola va tornar al Camp Nou com a espectador. Tres anys després de la seva marxa, va tornar a trepitjar el que va ser l'escenari dels seus grans èxits com a entrenador. I es va asseure a la grada. Al costat del seu pare. I del seu amic Estiarte. Com un culer més. I va gaudir de la victòria del Barça. I, sobretot, va tornar a al·lucinar amb la màgia futbolística de Leo Messi. "És el millor jugador de la història", va assegurar el tècnic.
I és que Messi va obsequiar amb un recital. Especialment en la primera part. Leo va brillar amb un futbol espectacular, d'autèntic malabarista. Amb una magistral assistència en el gol de Rakitic i amb 'canelles' a diversos jugadors del Manchester City. El crac argentí va delectar al públic i Guardiola fins i tot es va posar les mans al cap com a signe d'admiració davant algunes de les accions de la seva ex jugador.
Pep Guardiola va estar al Camp Nou per admirar Messi
Guardiola se'n va anar content del Camp Nou. O no. Content per la classificació del Barça per als quarts de final de la Champions. I preocupat davant la possibilitat que l'equip blaugrana sigui el rival de la seva Bayern de Munic en la pròxima eliminatòria. El sorteig de divendres repartirà sort. Però segur que ningú vol el Barça com contrincant.
El Barça va brillar a la primera part. I es va descontrolar en la segona. Va poder anar-se'n al descans amb un clar 3-0, però els pals i la gran actuació del porter Hart ho van evitar. A la represa, el City va empènyer més i fins va tenir un penal per aconseguir l'empat. Però Ter Stegen va estar providencial desviant en llançament del 'Kun' Agüero. Objectiu complert, doncs. I ara a pensar únicament en el clàssic de diumenge. Ens espera el Madrid. I la Lliga ...