dijous, 12 de març del 2015

Albert Rivera torna a patir la catalanofòbia

CULL EL QUE HA SEMBRAT

Albert Rivera torna a patir la catalanofòbia

| ND 12/03/2015 a les 10:00h

El president de C's, Albert Rivera. Foto: Paula Mateu

"No vull i no m'agrada que a Andalusia se la mani des de Catalunya ni que el seu futur el decideixi un partit que es diu Ciutadans (C's) i el candidat del qual es diu Albert". Així de contundent es va mostrar ahir el delegat del Govern a Andalusia i president del PP a Cadis, Antonio Sanz, durant el míting que va fer a Sanlúcar de Barrameda.

Per la seva banda, el dirigent de C's ha respost aquest matí a Sanz a través del seu compte de Twitter, assenyalant que "Catalunya és Espanya". Aquesta no és la primera vegada que els populars ataquen a Ciutadans pel seu origen català. La secretaria general del PP, Maria Dolores de Cospedal, va voler deixar clar que, tot i que el partit d'Albert Rivera es faci dir "Ciudadanos", continua sent una formació catalana. Així mateix va assegurar que són grup polític "acomplexat" i que no "no volen ser el que realment són".
 
Antonio Sanz. Foto: PP 


Albert Rivera         @Albert_Rivera
Señor delegado del gobierno del PP en Andalucía, me da igual como usted se llame, apunte: Cataluña es España. O piensa el PP como Artur Mas?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada