dijous, 19 de març del 2015

El pare de Guardiola explica com va viure l'assetjament 'al seu fill

Pep va tornar a al·lucinar amb Messi

El pare de Guardiola explica com va viure l'assetjament 'al seu fill

Valentí Guardiola és un habitual en els partits del FC Barcelona al Camp Nou. Un home que passa sempre desapercebut, excepte quan el seu fill Pep decideix aparèixer pel 'estadi'

Pep Guardiola va estar al Camp Nou per admirar Messi
Pep Guardiola va estar al Camp Nou per admirar Messi
SPORT.ES
2015.03.19 | 13:43 H.
En declaracions al programa 'Hoy por hoy' de Cadena Ser, el pare de Josep Guardiola, Valentí, va explicar com va viure el Barça-City d'aquest dimecres en companyia del seu fill.
Hi ha gent que és venerada pels seus fets i Pep Guardiola té el privilegi, o no, segons com es miri, de ser una d'aquestes persones. A cap culer se li oblida que sota la batuta del de Santpedor a la banqueta, el FC Barcelona va escriure les pàgines més boniques de la seva història, conquistant el món del futbol durant diversos anys amb un joc que va enamorar.
Per això mateix, cada vegada que ve al Camp Nou, deslliga la passió de tots els aficionats i davant el City no hi va haver excepció. Molts fans van aconseguir el seu propòsit més desitjat: fotografiar-se al costat de l'ara entrenador del Bayern . Valentí Guardiola, el seu pare, explica com va viure aquells moments.
"Hi havia bufetades per estar amb el meu fill. Va pensar que passaria més desapercebut però pel que veig no va ser així, i això que va arribar amb el partit ja començat", relata.
"Gairebé no podíem parlar, entre fotos i fotos i gent de tota mena amuntegats aquí" explica Valentí, que va al·lucinar com la gent buscava al seu fill amb aquests "maleïts telèfons". Estranyat, va fer broma dient que quan ell va al camp ningú li demana autògrafs.
"PEP S'HO VA PASSAR EN GRAN AMB MESSI"
Valentí va relatar que el seu fill "va gaudir molt veient jugar al Barça, sobretot amb Messi, Pep diu que és únic". El pare de Guardiola atribueix al seu fill la 'culpa' que avui l'argentí sigui el millor jugador del món. "El va parir ell una mica, quan Pep va començar, si no hagués estat per Cruyff ..." rememora.
Preguntat sobre què li semblaria una hipotètica final entre el FC Barcelona i el Bayern del seu fill, Valentí espera que això no passi. "No, no i no Que vol que em posi trist i no sopi? Qualsevol menys el Barça", va contestar Guardiola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada