dimecres, 18 de març del 2015

Guardiola: "És un luxe veure Messi"- Guardiola, espectador de luxe al Camp Nou

La cara de Pep Guardiola después de un regate de Leo Messi
La cara de Pep Guardiola després d'un regat de Leo Messi

Guardiola va tornar a Camp Nou

Guardiola: "És un luxe veure Messi"

Pep Guardiola, entrenador del Bayern Munic, va gaudir amb el joc del Barça davant el Manchester City, especialment amb l'exhibició de Leo Messi

 
Guardiola, espectador de lujo en el Camp Nou
Guardiola al costat de Estiarte, al Camp Nou Joan Monfort

Guardiola, espectador de luxe al Camp Nou

Guardiola va estar present en el partit del conjunt blaugrana davant el City dels vuitens de final de la Champions

SPORT.es
2015.03.18 | 21:56 H.
Pep Guardiola va ser una de les atraccions del Barça-City tot i no ser protagonista directe del que succeïa en el terreny de joc. El retorn de l'exentrenador blaugrana al Camp Nou va centrar les mirades de gran part dels mitjans de comunicació i el tècnic no va tenir problemes per fer comentaris al descans el vist durant la primera part.
En declaracions a Catalunya Ràdio, Guardiola es va mostrar content per tornar a la qual sempre ha estat casa i poder gaudir d'una trobada així. "Això és molt bonic. El Barça ha jugat molt bé i ha creat moltes ocasions. És un luxe veure a Messi ", va comentar el tècnic.
Preguntat per la seva presència a la grada i no en una banqueta, Pep va reconèixer que "feia temps que no anava al Camp Nou", però que en la seva localitat de soci "està molt bé".
Finalment, el de Santpedor va parlar de la possibilitat de creuar-se amb el Barça en el sorteig de quarts de final de la Champions que se celebrarà divendres que ve. "A veure què espera en el sorteig. El Barça és molt bo i estan fent un gran any", ha conclòs.
...............................................

Albert Rogé
2015.03.18 | 20:46 H.
Guardiola va estar present en el partit entre el Futbol Club Barcelona i el Manchester City. L'entrenador del Bayern Munic no va voler perdre el partit per poder veure un possible rival a la cruïlla dels quarts de final del proper divendres.
Pep també va acudir, el passat dimarts, a la llotja del Vicente Calderón per presenciar el partit entre l'Atlètic de Madrid i el Leverkusen. No obstant això, al Camp Nou, no estarà a la llotja ja que s'asseurà a la seva cadira de soci situada a la tribuna de segona graderia.
L'entrenador català va estar acompanyat del seu pare i del seu amic Manel Estiarte. En el primer gol, aconseguit per Rakitic, les càmeres de televisió van mostrar com Guardiola es va aixecar per celebrar el gol.
L'assistència de Guardiola al partit ha despertat un gran interès en l'afició blaugrana ja que és la primera vegada que acudeix al Camp Nou des de la seva marxa l'any 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada