divendres, 20 de març del 2015

Guardiola no es fia del Porto

Els seus futbolistes sí celebren el resultat del sorteig de la Champions

Guardiola no es fia del Porto

 Pep Guardiola, entrenador del Bayern, no considera un rival fàcil al Porto, mentre que els seus jugadors celebren que no els hagi caigut un dels 'cocos'

Guardiola no creu que el Porto sigui un rival fàcil
Guardiola no creu que el Porto sigui un rival fàcil
EFE
SPORT-BILD 
2015.03.20 | 14:24 H.
L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola va dir que els duels contra el Porto no serà fàcils per al seu equip i que a quarts de final de la Lliga de Campions no hi ha mai un rival fàcil.
"Són físicament molt forts i amb davanters molt ràpids. És un equip jove que no ha perdut un sol partit en aquesta Lliga de Campions", va dir Guardiola.
"Són quarts de final, aquí no hi ha rival fàcil. Serà difícil, ho intentarem tot", ha afegit.
El capità, Philipp Lahm, va admetre que el Bayern li hagués pogut tocar un rival "més desagradable" però ha afegit que el Porto ha mostrat la seva classe en aquesta Lliga de Campions.
"Amb seguretat hi ha rivals més desagradables. Però el Porto ha mostrat la seva classe. Són un equip tècnicament fort que no només es tanca enrere sinó que vol tenir la pilota", va dir Lahm.
El porter Manuel Neuer, per la seva banda, va advertir que no es pot subestimar al Porto i que en atmosfera al seu estadi és una cosa que li dificultarà les coses al Bayern.
Thomas Müller, per la seva banda, va dir que el sorteig hagués pogut "sortir pitjor" però ha recordat que el Porto s'ha classificat de manera sobirana a quarts de final.
"Hem de cuidar, Porto es va classificar sobiranament a quarts de finals. Ens prendrem els dos partits de debò, estem convençuts de la nostra classe i volem arribar a la final", va dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada