dimarts, 18 de novembre del 2014

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (10). - Ara és l'hora …!!!, 8 dies després de la consulta del NOU 9N., que estava suspesa pel TC, i tothom deia que no es faria i tot així la van votar 2.305.290 persones i encara continua.

Articles del Víctor
 
16/17.11.14.
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (10).
Ara és l'hora …!!!, 8 dies després de la consulta del NOU 9N., que estava suspesa pel TC, i tothom deia que no es faria i tot així la van votar 2.305.290 persones i encara continua.
Després del nou 9N.
Com aquell que no vol la cosa ja han passat vuit dies d'ençà que vam celebrar aquella mena de Consulta,- perquè ara ja no cal que diguem
“procés participatiu” com aconsellava El vocabulari del nou 9-N construït per esquivar les amenaces espanyoles abans que es pogués anar a votar - , si hem fet un pas més cap a la independència com dèiem dies enrere - o com diu Vicent Partal, director de VilaWeb al seu llibre “A un pam de la independència” , però després d'arribar fins aquí en la lluita sobiranista, i sembla que ja hem arribat al final del camí, doncs prenguem exemple de les llargues cues que encara van - i no defalleixen - a votar al Palau Robert de Barcelona i als altres centres territorials de la Generalitat d'arreu de Catalunya, cosa que es pot fer fins al 25 de novembre.

No abaixar la guàrdia.
Si això és el que hem de fer, els que creiem en nou futur per Catalunya - perquè sinó no tindrem futur, ni Catalunya - no hem d'abaixar la guàrdia, doncs ja heu vist com les gasten l'Estat, l'Unionisme, i els unionistes de dins i de fora, que han intentat, intenten i intentaran- malgrat les bones paraules- perquè ara veuen que això va de debò i que ara ja no som aquells quatre amb la bandereta, sinó que com es veu som milions de tot arreu , de totes classes, edats i etc. Posem-nos tots les piles, que no ens passi
“ ...com la sonda Philae de la missió Rosetta de l'Agencia Espacial Europea (ESA), que la varen fer recórrer uns 500 milions de quilòmetres de distància fins a aterrar al cometa 67P , que és una roca petitíssima que tomba per l'espai. O sigui que varem la cosa més difícil, i no li posaren, potser, unes piles (Bateries) d'emergència, per si passava quelcom...” i que en definitiva no ens perdem per la cosa més fàcil com potser l'autodi i ho trenquem tot.El nou 9N va ser moltes coses.
Tampoc perdem de vista que el nou 9N, que a part d'exercir el Dret a Decidir, amb una votació “
amateur”, no oficial i no vinculant que podia millor, es va mostrar la força de l'independentisme o no i comptant los un per un, mentre estant es va fer l'acte de Desobediència Civil més gran i pacific d'Europa per no dir del món, i ho feren tant els del si i els del no. 
 Consideracions.
Havíam si el procés independentista no acabés bé per la manera de ser nostra, que només volem marcar paquet, sortir a la foto com deia al principi. Precisament en Vicent Partal deia en una editorial
Una proposta a la italiana d'aquest dilluns 17 de novembre l'acaba dien: “Però avui he de dir, i ho dic tan serenament com sé dir-ho, que l'odi partidista d'alguns, un odi irracional i desbocat des de fa dies, fa perillar el procés d'independència. I jo, per primera vegada en molts anys, veig possible que no hi arribem. Ho diré més clar: estic convençut que no hi arribarem si ens deixem arrossegar per aquest camí.”
Llavors els Unionistes, que ho esperen, faran un somriure que el Netol quedarà petit, i el país desapareixerà, però que sàpiguen que els partits i els seus líders, traïdors i botiflers, desapareixeran molt abans.
….
Sabeu que pel nou 9-N es va fer un Vocabulari especial per esquivar les amenaces espanyoles. Es cuidaren fins al darrer detall dels preparatius i la logística per evitar qualsevol impugnació de la consulta, fins i tot el llenguatge, es va utilitzar un vocabulari precís per esquivar les amenaces de l'Estat espanyol. Per no dir consulta es digué el
"procés participatiu", o es va dir "locals de participació", enlloc col·legis electorals. Els "punts de participació", són les urnes electorals, de la campanya electoral se'n va dir "període de deliberació polític", a més, el que va fer la ciutadania el 9-N no va ser votar, sinó "participar", el que es te de fer.
....
També es diu que aquest cap de setmana vindrà Rajoy a explicar-nos les excel·lències del que ens han donat a Catalunya, i mentre d'una manera molt sibil·lina a Madrid s'inaugura l'estàtua d'un almirall que va bombardejar Barcelona o l'inefable Ministre Fernández Díaz parla de “risc de violència” per part de l'independentisme, que no ens podem fiar ni un pèl.
....
També es diu que aquest cap de setmana vindrà Rajoy a explicar-nos les excel·lències del que ens han donat a Catalunya, i mentre d'una manera molt sibil·lina a Madrid s'inaugurà l'estàtua d'un almirall que va bombardejar Barcelona o l'inefable Ministre Fernández Díaz parla de “risc de violència” per part de l'independentisme, que no ens podem fiar ni un pèl.
...i hom n'anirà parlant, anant cap a la independència... i ara NO afluixem. 
 Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada