dimarts, 25 de novembre del 2014

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (11).- Ara és l'hora …!!!, 15 dies després de la consulta del NOU 9N, amb la querella contra Mas, Ortega i Rigau i les votacions que encara continuen fins demà.

Articles del Víctor

23/24.11.14
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (11).
Ara és l'hora …!!!, 15 dies després de la consulta del NOU 9N, amb la querella contra Mas, Ortega i Rigau i les votacions que encara continuen fins demà.
No va ser pas broma aquest passat nou 9N.Mentre el món va girant, Catalunya va endavant, a tranques i barranques. El Barça guanya i Deunidó amb un Messi que fa un Hat trick i va superar després de seixanta anys els gols de Zarra a la Lliga espanyola, ( 253 contra 250 ). Hamilton aquest diumenge ha guanyat el Campionat del Món de la F1 a Abu Dabi i ja en te el seu segon títol al sorro, empatat amb Alonso que fa cinc anys que no guanya res i s'envà de Ferrari amb la cua entre les cames i això que deien i el comparaven amb Michael Schumacher- del que esperem una prompta recuperació -. Aquí apareix de tot, Podem, “ el pequeño Nicolàs” i tutti quanti. 
 
ARTUR MAS, HEROI, MARTIR O TRAIDOR ?.
L'altre dia en una trobada amb un amic , que s'està recuperant, un company que fou fundador de la primera època de l'ANC, independentista de pedra picada, només trobar-nos, em va dir : “ Mas ha guanyat “ i això que com jo i molts, no  haguéssim cregut que el President Artur Mas “ I ara amb la querella encara mes “ li vaig contestar i ambdós quedarem d'acord i anàrem a la nostra.
Una cosa que, suposo, ningú d'Espanya volia es que Catalunya estès al punt de mira del món mundial i la Fiscalia de Catalunya ( Com a bona corretja de transmissió de l'Estat o del Govern central , malgrat la comèdia que varen fer dies enrere) va caure a l'error de tirar endavant la
Querellissima, com diuen alguns, contra el President Artur Mas, la Vicepresidenta Joana Ortega i la Consellera Rigau. Això farà que malgrat que remoguin i piquin de peus cada vegada hi haurà més vots sobiranistes i sembla que no ho vulguin veure, com tampoc ho vol veure el quintacolumnista Duran i Lleida amb les seves parides.
Quan acabo l'escrit hi ha una concentració de l'ANC a la plaça Sant Jaume per reclamar als partits
“unitat” i “eleccions ja”, dient-los “Ni un pas enrere” o “Partits, és hora de país” es podia llegir a les pancartes de la concentració, convocada per protestar contra la querella a Mas, Ortega i Rigau. Esperem que diu demà el President.

Consideracions.
Frases , comentaris i una mica de tot de després del nou 9N i de la Querella. (1)
Per veure algunes maneres de la realitat que s'opina després del 9N us poso el primer grup de les moltes opinions, frases, etc, que s'han dit aquests dies.
Per l'escriptor Andres Trapiello el qur va passar el 9N a Catalunya es que : “El independentismo logró en 12 horas lo que no consiguió el terrorismo de ETA en treinta años: liquidar el Estado”. -/- L'arquebisbe Cañizares : ”Espanya es crema i es dessagna” - /- Joan Tapia : “El Govern Espanyol ha perdut els papers “ - / - Els Fiscals catalans veuen “ àrees d'impunitat” si s'acusa Mas de desobediència, després han seguit “La voz de su amo”. - /- Muriel Casals : “El 9N ens vam sentir ciutadans d'un país normal” -/- Ramom Tremosa : “ Catalunya no pertany a Espanya per desig dels catalans” - /- Cotarelo : “El drama d'Espanya és que mig país no és demòcrata” . -/- Del 9N : El cap de l'Exèrcit recorda la perdua de Cuba ( Com si fossim una colonia) . -/- Ernest Folch : “M'he equivocat amb el 9N”. -/- Una àvia de 96 anys s' autoinculpa davant el Fiscal pel 9N. -/- Victoria Prego; “Això cau, l'Estat trontolla” -/- Maria Parellada, l'avia de 96 anys :, “ No vull morir fins que no deixin en pau i tranquil.litat el meu país” -/- David Fernàndez veu a venir un “partit del president” a les plebiscitàries - David Fernàndez (CUP), sobre el cap de l'exèrcit: “ En part té raó. El règim del 78 fa aigües ” -/- David Fernàndez(CUP): “L'abraçada amb Artur Mas va ser sincera i no canviaré” -/- El Ministre Fernàndez Díaz “ Jo no he de demostrar la meva innocència” -/- César Molinas: “Rajoy ha posat Mas de Mandela” -/- Joan Gaspart : “Si hi ha divorci, de mare només n'hi ha una, Catalunya” -/- L'exalcalde de Roma, Francesco Rutelli, considera que la querella contra Artur Mas és una “situació excepcional que pot provocar una escalada de tensions dramàtica”, i que el “poble de Catalunya té dret a decidir el que vol ser”.

Continuarà.
...i hom n'anirà parlant, anant cap a la independència... i ara NO afluixem.
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada