dimarts, 18 de novembre del 2014

Espada: "El 9-N és la primera victòria catalana després de 300 anys"

DESPRÉS DEL 9N
18/11/2014
Consulta

Espada: "El 9-N és la primera victòria catalana després de 300 anys"

Arcadi Espada
El periodista Arcadi Espada

El periodista creu que Rajoy podria haver evitat "la pràctica ruptura del poder judicial" per la querella contra Mas

Bernat Vilaró
El Singular
El periodista Arcadi Espada afirma avui en un article que "tothom va veure com el president [Artur] Mas complia la seva promesa política del 9 de novembre. Va ser la primera victòria catalana després de 300 anys, i d'aquí que el president vagi aquests dies pels carrers de Catalunya amb el semblant que se li va posar a aquell ros [Ronald] Koeman".

En l'article, que publica 'El Mundo', el membre de la plataforma Libres e Iguales afegeix que "aquesta victòria es va produir fent cas omís a l'última instrucció del Tribunal Constitucional que exigia a la Generalitat que es mantingués al marge de la votació". Per això, segons Espada, "la desobediència es va exhibir".

El periodista, finalment, critica l'actuació del govern espanyol, i lamenta que no hagués advertit Mas de les conseqüències que tenia celebrar el 9-N: "Hauria evitat la pràctica ruptura del poder judicial que comporta la greu discrepància entre el fiscal general i els fiscals catalans per la querella contra les autoritats catalanes"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada