dijous, 20 de novembre del 2014

Mas, sobre la querella: «Fa pena»

DESPRÉS DEL 9N

Mas, sobre la querella: «Fa pena»

El president avisa que el continuarà amb el seu objectiu "amb coratge, de manera ferma i determinada"

, Barcelona | ND 20/11/2014 a les 17:30h
 
Mas es dirigfeix als nens del Consell de la Infància i Adolescència. Foto: QS/ND


"Desgraciadament quan un poble s'ajunta per fer possible la llibertat d'expressió o participació perquè es conegui la seva opinió, ens trobem reaccions com les que veiem... és difícil d'entendre que quan un país intenta escoltar la seva gent, el resultat sigui que actua la fiscalia i els tribunals:  és curiós, fa pena, és altament decebedor". Aquesta ha estat la primera reacció del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'anunci de la Fiscalia General de l'Estat de querellar-se pel 9-N contra ell, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

Mas ha aprofitat  l'acte de presentació del Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència al Palau de Pedralbes celebrat a primera hora d'aquesta tarda per advertir que continuarà treballarant per fer realitat el dret a decidir del poble de Catalunya malgrat les actuacions de l'Estat. "Continuarem els nostres propòsits, democràticament i cívica, però amb coratge i de manera ferma i determinada", ha sentenciat.

Mas ha demanat a l'Estat  "respecte" per un poble que vol ser "escoltat". "El poble pretén poder deixar sentir la seva veu, que se'l tingui en compte i se'l deixi decidir", ha afegit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada