dissabte, 29 de novembre del 2014

De Guindos, a Mas: «Vam rescatar Catalunya»

CONTRA CATALUNYA I ENGANYANT...

De Guindos, a Mas: «Vam rescatar Catalunya»

El ministre d'Economia assegura que la reducció del dèficit "és un esforç col·lectiu"

| ARA 29/11/2014 a les 08:52h
 
El ministre d'Economia, Luis de Guindos,va assegurar que Catalunya ha estat la comunitat més beneficiada per les ajudes de l'Estat i que si cal, "com es va fer en moments difícils", tornarien a ajudar-la per superar la crisi "complint amb les seves responsabilitats". Així ho va dir aquest divendres en la Trobada Econòmica de S'Agaró en resposta al president de la Generalitat, que criticava "l'asfíxia" econòmica a les autonomies a través del dèficit.

El ministre va apuntar que la reducció del dèficit "és un esforç col·lectiu" i que l'Estat s'exigeix els mateixos sacrificis que a la resta de comunitats. De Guindos va recordar que si Catalunya ha pogut mantenir el seus serveis socials és gràcies als 30.000 milions d'euros del FLA i del programa de pagament a proveïdors. També va destacar la injecció de 12.000 milions a CatalunyaCaixa.

"No sé el que és explicar la història al revés, nosaltres tenim les nostres explicacions i Espanya ha fet un esforç pressupostari molt gran i un sanejament dels bancs molt important", va advertir el ministre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada