dimarts, 25 de novembre del 2014

Duran: «UDC no té cap intenció d'anar per separat»

NOMÉS TE GANES DE TOCAR EL VORAVIU...

Duran: «UDC no té cap intenció d'anar per separat»

El líder d'Unió ha assegurat que unes eleccions anticipades desestabilitzarien el país

| ARA 25/11/2014 a les 09:30h
 
El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat que "UDC no té cap intenció d'anar per separat, si no és que CDC ho plantegi o digui que ho desitja", en una entrevista tensa amb Mònica Terribas a 'El Matí de Catalunya Ràdio'. Duran també ha assegurat que 'Construïm' no és cap projecte polític al marge d'Unió, sinó que és una plataforma de debat entre UDC i la societat civil: "Els partits més tradicionals hem de fer una reflexió profunda davant dels temps que vivim. Els partits han perdut tota la credibilitat".

Duran i Lleida no ha volgut explicar quina creu que seria la via correcta per solucionar els problemes entre Catalunya i l'estat espanyol: "No la diré. Amb el que jo digui, demà em fotran garrotades per tot arreu. Ja s'ha fet una proposta des de Catalunya que jo he avalat. Ara toca a Madrid". El líder d'Unió ha deixat clar que és partidari de la continuïtat del govern perquè una convocatòria anticipada d'eleccions desestabilitza el país. Duran, que no defensa el Sí-Sí, ha afirmat que té un "concepte determinat de les viabilitats racionals del concepte d'independència". Un concepte que Oriol Junqueras no té, ja que Duran assegura que el líder d'ERC "no coneix quina és la voluntat dels sectors polítics europeus", com també va dir ahir en una entrevista a '8aldia'.

També ha manifestat que la querella imposada a Artur Mas és un "greu error" i que "encara comporta més dificultats en el diàleg entre les dues parts". Pel que fa a la corrupció, Duran no confia que "una comissió d'investigació pugui resoldre el problema, la justícia no funciona i és lenta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada