diumenge, 23 de novembre del 2014

Més de 10.000 persones baixen el formulari per autoinculpar-se

 DESPRÉS DEL 9N I DE LA QUERELLA
23/11/2014
Consulta

Més de 10.000 persones baixen el formulari per autoinculpar-se

 Web de l'associació Drets

Web de l'associació Drets

Les desobediències particulars també corren com la pólvora a les xarxes socials amb diverses etiquetes

Xavier Lladó
El Singular
Més de 10.000 persones ja s'han descarregat el formulari per autoinculpar-se pel 9-N als jutjats catalans. És una iniciativa de l'associació Drets, que es va posar en marxa aquest divendres, perquè els ciutadans que van tenir qualsevol implicació al 9-N, encara que només fos votant, puguin declarar-se culpables d'haver desobeït el Tribunal Constitucional, com el president de la Generalitat i les conselleres Ortega i Rigau que afronten una querella de la fiscalia. El formulari és disponible al web de l'entitat.

El document, un cop descarregat i emplenat, s'ha de lliurar al jutjat corresponent en funció del lloc on es va votar. L'entitat informa a través del seu compte de Twitter a quin jutjat s'ha d'acudir en cada territori. També s'ha compromès a assessorar jurídicament les persones que ho necessitin si l'autoinculpació té cap mena de conseqüència.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, les autoinculpacions corren com la pólvora a les xarxes socials amb diverses etiquetes #jomacuso9N i #autoinculpacions9N. També n'hi ha que ho han fet a través d'una campanya del diari El Punt Avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada