dissabte, 29 de novembre del 2014

Susana Díaz, com Rajoy: "La consulta és un pas que no porta enlloc"

CONTRA CATALUNYA, UNS I ALTRES ...
29/11/2014
Consulta

Susana Díaz, com Rajoy: "La consulta és un pas que no porta enlloc"

Susana Díaz
Susana Díaz
 

La presidenta andalusa opina que el president de la Generalitat "s'ha convertit en un problema"

Nerea Rodriguez
El Singular
No fa ni quatre dies que el president espanyol, Mariano Rajoy, va carregar contra el president de la Generalitat, Artur Mas, acusant-lo de fer “un pas més que no porta enlloc”, després que Mas presentés el seu full de ruta pels propers mesos. En idèntic sentit s’ha pronunciat avui la presidenta andalusa, la socialista Susana Díaz: "Segueix donant passos cap a l'abisme i està dividint a la societat catalana" ja que la consulta "ha estat un camí que no porta enlloc".

Segons Díaz, "els polítics no podem estar per crear conflictes sinó per solucionar-los, i el president de la Generalitat s'ha convertit en un problema". En relació al president de l’Executiu espanyol, opina que "a més de fer complir la llei, ha de liderar al país i dir quin és el seu full de ruta, si el té".

En una entrevista publicada a ‘YoDona’, la presidenta andalusa ha defensat que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, "ha agafat les regnes en un moment difícil. Exerceix amb tota llibertat i sense tuteles", alhora que rebutja que ella sigui qui dirigeix el partit: "Aquests comentaris tenen mala intenció, busquen dividir".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada