diumenge, 30 de novembre del 2014

Carme Forcadell demana a ERC que negociï la llista amb CiU

Carme Forcadell demana a ERC que negociï la llista amb CiU

El vídeo de la Declaració de Cornellà de l'ANC

La presidenta de l'ANC exigeix eleccions aviat

| ND 30/11/2014 a les 10:45h
 
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha demanat a ERC que negocii la proposta de llista única proposada pel president de la Generalitat, Artur Mas, i no ha descartat participar-hi, tot i que ha insistit en la necessitat de sumar a totes les sensibilitats perquè no es perdi cap vot independentista.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Forcadell ha destacat: "Nosaltres també estem oberts al diàleg, i li demanaria a la resta de partits sobiranistes que fossin conscients del moment que estem vivint i que estiguéssim oberts a arribar a un acord perquè tots volem el mateix ".

Forcadell, que ha vist amb bons ulls que la candidatura l'encapçali el president de la Generalitat, Artur Mas, li ha demanat al líder del Govern que "no esperi més a convocar les eleccions anticipades, perquè el Parlament ha d'estar constituït a la primavera".

"Que no podem esperar més, necessitem eines i recursos per avançar socialment; per a nosaltres l'avanç nacional va lligat a l'avanç social, no entenem l'un sense l'altre", ha emfatitzat Forcadell, que ha assenyalat la possibilitat que representants de l'ANC s'impliquin en la possible llista única.

Forcadell ha afegit que Catalunya no pot avançar socialment perquè no té recursos, i la forma de tenir-los passa, precisament, per la consecució d'un estat propi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada