dissabte, 29 de novembre del 2014

Rajoy denuncia que Mas ignora "la Catalunya plural i espanyola"

CONTRA CATALUNYA, TOTS...

Rajoy denuncia que Mas ignora "la Catalunya plural i espanyola"

El president espanyol afirma estar "al costat" del PP català i Camacho demana més presència del govern central a Catalunya i aturar l'acció exterior del Govern

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha afirmat avui que admira la "dedicació a la Catalunya plural i espanyola" que Artur Mas "s'entesta" a ignorar i que ell està "al costat" dels que defensen aquesta idea.
A Rajoy l'ha precedit la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, que l'ha presentat com el president "de tots els catalans" i del que ell, però també els "els set milions i mig de catalans" se'n senten orgullosos. "Els catalans no estem sols perquè aquí hi ha el govern de Rajoy per garantir la llibertat i la igualtat", ha afirmat. La líder del PP català s'ha erigit en portaveu dels 5,5 milions de catalans que no van votar sí-sí el 9-N "i que volen seguir sent catalans, espanyols i europeus". Camacho ha demanat més presència del govern espanyol a Catalunya per suplir "la incompetència i paràlisi" del govern de Mas i prendre mesures com vetar, a través de la llei d'estabilitat pressupostària, l'acció exterior catalana, que segons ha reconegut  va blindar la recentment aprovada llei d'acció exterior.
Rajoy ha fet aquestes afirmacions aquest dissabte en una convenció municipal que el seu partit, el PP, celebra aquest cap de setmana a Barcelona. Una trobada que havia de ser per explicar-se millor als catalans, segons que  va anunciar una setmana després del 9-N. A Rajoy, l'acompanyaven, a més de Camacho, el ministre de l'Interior, el català Jorge Fernández Díaz, i els de Foment, Indústria, Economia i Treball, Ana Pastor, José Manuel Soria, Luis de Guindos i Fátima Báñez respectivament. Divendres ja van ser a la capital catalana la secretària general María Dolores de Cospedal i les alcaldesses de Madrid i València, Ana Botella i Rita Barberá.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada