dimarts, 10 de febrer del 2015

CDC no fa cas de Duran i no secunda el pacte pacte antiterrorista

10/02/2015
Jihadisme

CDC no fa cas de Duran i no secunda el pacte pacte antiterrorista

Els convergents s'abstenen en l'admesa a tràmit, per la falta de negociació de PP i PSOE, i la inclusió de la cadena perpètua

Xavier Lladó
El Singular
CDC no ha fet cas al líder de CiU al Congrés de Diputats, Josep Antoni Duran Lleida, i no ha secundat el pacte antiterrorista signat per Mariano Rajoy i Pedro Sánchez. Els convergents s'han abstingut en l'admesa a tràmit, per la falta de negociació de PP i PSOE, i la inclusió de la cadena perpètua.

Els vuit diputats de CDC que aquest dimarts eren a la cambra baixa s'han abstingut, mentre que Duran i Lleida i els diputats d'Unió han votat a favor. CDC està en desacord en què el contingut de la norma avali la cadena perpètua i lamenta la manera com s'ha impulsat la llei, amb rapidesa i sense consens. La diputada d'Unió, Montserrat Surroca, s'ha queixat que s'hagi desautoritzat Duran i ha explicat que s'havia acordat no obstaculitzar la votació però que, a darrera hora, ha arribat una consigna des de Barcelona per a l'abstenció i que ni Duran ni els diputats d'Unió l'han volgut seguir i, per aquest motiu, han votat pel sí. El líder d'Unió defensa que, tradicionalment, el grup català ha votat a favor de la tramitació de les lleis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada