diumenge, 15 de febrer del 2015

Golejada històrica del Bayern a l'Hamburg

FUTBOL INTERNACIONAL

Els de Guardiola els han endossat vuit gols i es mantenen primers a la Bundesliga

Els jugadors del Bayern celebren la victòria al final del partit
REUTERS
EL PERIODICO
EFE / BERLÍN
Dissabte, 14 de febrer del 2015 - 19.23 h
El Bayern ha aconseguit aquest dissabte una golejada històrica per 8-0 davant l'Hamburg. Els de Munic han cuinat el rival a foc lent i de sobte l'Hamburg, abans que acabés la primera part, s'ha vist perdent per 3-0.
Els bavaresos havien tingut la pilota però no havien arribat molt a porta quan, en el minut 21, un centre de Rafinha ha sigut interceptat amb la mà dins de l'àrea per un defensa de l'Hamburg.
Thomas Müller ha convertit el penal i ha posat en avantatge l'equip entrenat per Guardiola i, menys d'un minut després, també estaria involucrat en la jugada del segon gol. Müller ha rebut una passada de Bastian Schweinsteiger, ha rematat a porta des de fora de l'àrea, el meta de l'Hamburg, Jaroslav Drobny, ha parat el remat a mitges i Mario Götze ha recollit el rebot per rebre a curta distància.
Després, en el 36, Arjen Robben ha marcat el tercer amb un remat des de fora de l'àrea. En la segona part ha continuat la massacre. Robben, en el 47, Müller, en el 55, Robert Lewandowski, en 57, Franck Ribery, en el 69, i Götze, en el 89, han rematat la feina.
El Bayern, a més, ha comptat amb el retorn a l'equip dels recuperats Holger Badstuber, Rafinha i Franck Ribery. Els dos primers han sigut titulars i Ribery ha entrat al camp a la segona part.

ELS BÀBARS, PRIMERS A LA BUNDESLIGA

Les victòries del Bayern i del Wolfsburg, que ha guanyat (4-5) davant el Bayer Levercusen fan que la diferència entre tots dos, primer i segon en la classificació, respectivament, segueixi sent de vuit punts.