dilluns, 23 de febrer del 2015

De Quirós: "El principal problema és Andalusia, i no Catalunya"

ALGÚ QUE PARLA CLAR...!!!!


22/02/2015
independència

De Quirós: "El principal problema és Andalusia, i no Catalunya"

Lorenzo Bernaldo de Quirós
Lorenzo Bernaldo de Quirós

El politòleg federalista diu que "l'Estat autonòmic ha col·lapsat, i ara una part dels catalans volen la independència"

Bernat Vilaró 
El Singular
El politòleg federalista liberal Lorenzo Bernaldo de Quirós opina que "Catalunya no és soluble. No s'ha de buscar una solució definitiva. La resposta ha de ser dinàmica i asimètrica", amb "un comú denominador per a totes les Espanyes i un marge ampli per a Catalunya". "He arribat a la conclusió que el problema més greu no és Catalunya. El principal problema d'Espanya és Andalusia", segons afirma en una entrevista d'Enric Juliana que publica avui 'La Vanguardia'.

De Quirós afegeix que "l'Estat autonòmic és una comèdia que hauria d'acabar quan abans millor. Hi ha tres nacions: Espanya, Catalunya i Euskadi. L'Estat espanyol –el Club de les Espanyes– s'ha d'organitzar segons aquesta realitat", continua. "Era la idea inicial, alterada el 1980 pels socialistes andalusos i la seva retòrica igualitarista".

"Ara en paguem les conseqüències. L'Estat de les autonomies ha col·lapstat i una part de Catalunya reclama la independència". "La qüestió catalana està mal resolta des de fa 300 anys i no cre que tingui pas solució", manifesta el politòleg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada