divendres, 20 de febrer del 2015

La inspiració de Pep Guardiola arriba al Micalet amb 'Pep Talk'

Divendres  20.02.2015  06:00

La inspiració de Pep Guardiola arriba al Micalet amb 'Pep Talk'

L’obra es basa en un col·loqui fictici que el carismàtic entrenador fa a un grup d’empresaris

Vilaweb  Des d’ahir es pot sentir al teatre Micalet de València un col·loqui amb un dels millors entrenadors del món. Es tracta de l’argument de l’espectacle 'Pep Talk', un monòleg fictici que Pep Guardiola fa a un grup d’empresaris per desgranar-los la seva filosofia i la manera de ser. L’obra, escrita per Alberto Ramos, està interpretada per Pep Garcia-Pascual i es pot veure al teatre valencià fins diumenge.
L’enorme carisma de l’exentrenador del Barça Pep Guardiola fa que sigui una persona molt adient per fer conferències. A l’obra 'Pep Talk', Guardiola es dirigeix a un grup d’homes de negocis per explicar-los la seva filosofia i indagar com es pot aplicar a les seves carreres professionals. Però en un moment determinat Guardiola surt del seu guió habitual i comença a confessar algunes qüestions que mai havia explicat en públic.
En anglès el terme col·loquial 'pep talk' vol dir 'discurs encoratjador dirigit a un auditori'. La companyia Laiogurt juga amb les paraules de la cultura empresarial i la fascinació que Pep Guardiola desperta quan parla per produir l’espectacle 'Pep Talk'. L’obra, que arriba a València aquest cap de setmana, ha estat tota la temporada rondant per diversos indrets del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada