divendres, 6 de febrer del 2015

Faus i Vilarrubí es desmarquen de la teoria de la conspiració

Faus i Vilarrubí es desmarquen de la teoria de la conspiració

"El fitxatge de Neymar va ser una operació complexa, cosa que no vol dir que sigui fraudulenta o il·legal", defensa el vicepresident econòmic

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Divendres, 6 de febrer del 2015 - 12.24 h
Ni Javier Faus ni Carles Vilarrubí recolzen la teoria de la conspiració que defensa Josep Maria Bartomeu. Els dos vicepresidents s'han desmarcat aquest divendres de l'opinió del president del Barça, per a qui els poders de l'Estat han emprès una ofensiva contra el club blaugrana per el seu posicionament polític.
"En la meva humil opinió, no", ha respost Faus, vicepresident econòmic, al ser preguntat a Catalunya Ràdio sobre l'existència d'aquesta conspiració contra el Barça. Sí que ha defensat, en canvi, que en tot el que està relacionat amb el fitxatge de Neymar, que divendres que ve portarà Bartomeu a declarar a l'Audiència Nacional com a imputat, "no s'ha enganyat el soci". Faus creu que les xifres del traspàs no es van expressar amb claredat "perquè és un acord complex, no és un acord habitual en el món del futbol, cosa que no vol dir que sigui una operació fraudulenta o il·legal".

Acceptar la culpa

Faus ha explicat que arribar a pactes amb Hisenda és "habitual", però que no estaven disposats a acceptar la comissió d'un delicte: "El que volia Hisenda, l'advocacia de l'Estat i la Fiscalia era que el senyor Rosell i el Barcelona acceptessin de conformitat que havien comès un delicte, que no és cap problema perquè també ho ha fet gent com Montserrat Caballé. Firma de conformitat, ningú va a la presó i jo em quedo amb el paper que s'ha comès un delicte. I aquí és quan el Barça diu 'no', el Barça no ha comès un delicte. I si ho ha fet, que ho digui un tribunal, no un funcionari de l'Estat".
Vilarrubí, per la seva part, també ha girat l'esquena a Bartomeu a Catalunya Ràdio en el 'cas Neymar'. "No comparteixo la teoria del complot", ha dit el vicepresident tercer, i que o hi ha un error en l'informe o una interpretació errònia per part del fiscal. Vilarrubí s'ha descartat com a candidat per a les pròximes eleccions a la presidència. "Seguiré en la junta de Bartomeu si ell m'ho demana i compta amb mi. Si no, me n'aniré a casa", ha dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada