dimarts, 17 de febrer del 2015

Corinna guanyava 3 milions anuals a Espanya

AIXÒ SI QUE SON "POLVOS"


16/02/2015

Corinna guanyava 3 milions anuals a Espanya

Corinna zu Sayn-Wittgenstein
Corinna zu Sayn-Wittgenstein

Tots els diners que va ingressar l'amiga de Joan Carles I anaven a parar directament a països com Suïssa o Malta, segons 'Interviú'

Nerea Rodríguez
El Singular
Corinna zu Sayn-Wittgenstein, l’amiga de Joan Carles I, va guanyar 30 milions d’euros en pràcticament 10 anys a Espanya, és a dir 3 milions anuals, segons publica ‘Interviú’ basant-se en “dades reservades en poder del govern” espanyol i que dóna detalls sobre els negocis que van permetre a Corinna acumular aquesta fortuna.

De fet, quan Corinna va conèixer al rei espanyol, l’any 2004, era una dona jove, divorciada dos cops i amb dos fills, però sense fama ni patrimoni rellevant. Però quan va marxar d’Espanya, quasi deu anys després, ho va fer amb 30 milions d’euros, una xifra que ella nega. Segons la mateixa revista, a més dels diners, Corinna va marxar amb un altre missatge: la seva tornada a Espanya no seria ben rebuda.

Tots els diners que va ingressar Corinna anaven a parar directament a països com Suïssa o Malta, on l’aristòcrata tenia diversos comptes corrents que eren gestionats, explica ‘Interviú’, per un broker que està implicat en la trama Gürtel. Corina argumenta que mai no va tenir residència fiscal a Espanya, i que sempre va complir amb la jurisdicció dels països on ha estat instal·lada legalment. “Res no va ser il·legal; en tot cas, poc ètic”, afirma ‘Interviú’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada