dilluns, 16 de febrer del 2015

Rajoy, Sánchez, Montilla i Camacho surten en defensa de Societat Civil Catalana

...I ELLS S'AJUNTEN...
6/02/2015

Rajoy, Sánchez, Montilla i Camacho surten en defensa de Societat Civil Catalana

El president espanyol, Mariano Rajoy, i el líder de l'oposició, Pedro Sánchez
El president espanyol, Mariano Rajoy, i el líder de l'oposició, Pedro Sánchez

Vint dirigents polítics i líders intel·lectuals signen un text de suport a l’entitat unionista

Nerea Rodríguez
El Singular
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy; el líder del PSOE, Pedro Sánchez; l’expresident de la Generalitat José Montilla, i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho són algunes de les persones que han sortit en defensa de l’entitat unionista Societat Civil Catalana. Ho han fet subscrivint una carta de suport a aquesta organització, juntament amb altres 16 dirigents polítics i personalitats del món de la cultura i l’empresa, segons publica avui ‘La Vanguardia’.

A la missiva, elaborada després que el Parlament Europeu hagi concedit a Societat Civil Catalana el premi Ciutadà Europeu 2014, s’assenyala el "convenciment que el millor futur possible per als ciutadans de Catalunya és evitar la fractura social del secessionisme i mantenir-nos units dins d'Espanya i a la Unió Europea".

Segons el mateix diari, l'entitat unionista va remetre ahir als consolats estrangers a Catalunya una carta en la qual recorda que les eleccions del 27-S amb la llei a la mà no són unes eleccions "plebiscitàries", com sostenen els sobiranistes per generar "confusió".

Entre els signants hi ha els exministres Josep Borrell, Carme Chacón, Javier Solana i Josep Piqué; el líder del PSC, Miquel Iceta; el líder de Ciutadans, Albert Rivera; la presidenta d’UPyD, Rosa Díez; el filòsof Félix de Azúa; l'arquitecte Oscar Tusquets, i l'escriptora Laura Freixas.

També han subscrit el text el metge Santiago Dexeus, el catedràtic d'Economia Aplicada Francesc Granell, la catedràtica de Dret Constitucional Teresa Freixes, el president de RED-Asociación de Empresas de Disseny Espanyol, José María Milá Mencos, i el catedràtic de Dret Constitucional Roberto L. Blanco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada