dimecres, 25 de febrer del 2015

L'estudi barceloní Barozzi Veiga, finalista del premi Mies van der Rohe d'arquitectura El despatx format per Alberto Veiga i Fabrizio Barozzi ha sigut seleccionat per la Filharmònica de Szczecin, a Polònia. El guanyador es farà públic el 8 de maig ARA Barcelona | ARA 25/02/2015 13:36 Filharmònica de Szcecin, de Barozzi i Veiga / SIMON MENGES La Filharmònica de Szczecin, a Polònia, del despatx barceloní Barozzi Veiga, és un dels cinc finalistes al premi Mies van der Rohe, e l Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea, segons han fet públic aquest dimecres a Londres la Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe. El guardó, dotat amb 60.000 euros, està considerat com el més prestigiós d'Europa. En aquesta edició del premi van ser nominades 420 obres. Aquest són els cinc finalistes al premi Mies van der Rohe 2015: Filhamònica de Szczecin, de Barozzi Veiga Filharmònica de Szcecin, de Barozzi i Veiga / SIMON MENGES Museu d’art de Ravensburg, de LedererRagnarsdóttirOei Museu de Ravensburg / ROLAND HALBE Museu marítim danès, de BIG - BjarkeIngels Group Museu marítim danès / RASMUS HJORTSHOJ Bodega Antinori, del despatx ArcheaAssociati Bodega Antinori / PIETRO SAVORELLI Centre d’estudiants Saw Swee Hock, LSE, d'O’Donnell + Tuomey Centre d'estudiants Saw Swee Hock, LSE / DENNIS GILBERT El guanyador de la passada edició del premi va ser l'auditori de Reykjavík Harpa.

L'estudi barceloní Barozzi Veiga, finalista del premi Mies van der Rohe d'arquitectura

El despatx format per Alberto Veiga i Fabrizio Barozzi ha sigut seleccionat per la Filharmònica de Szczecin, a Polònia. El guanyador es farà públic el 8 de maig

La Filharmònica de Szczecin, a Polònia, del despatx barceloní Barozzi Veiga, és un dels cinc finalistes al premi Mies van der Rohe, e l Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea, segons han fet públic aquest dimecres a Londres la Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe. El guardó, dotat amb 60.000 euros, està considerat com el més prestigiós d'Europa. En aquesta edició del premi van ser nominades 420 obres.
Aquest són els cinc finalistes al premi Mies van der Rohe 2015:
Filhamònica de Szczecin, de Barozzi Veiga
Museu d’art de Ravensburg,  de LedererRagnarsdóttirOei
Museu marítim danès, de BIG - BjarkeIngels Group
Bodega Antinori, del despatx ArcheaAssociati
El guanyador de la passada edició del premi va ser l'auditori de Reykjavík Harpa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada