dimecres, 11 de febrer del 2015

Els Pets celebren 30 anys

Actualitzat el 11/02/2015

Els Pets celebren 30 anys

La gira Els Pets 3.0 començarà a la sala Clap el 13 d'abril

Els de Constantí van començar a tocar ara fa tres dècades i d'aleshores ençà representen una de les bandes més rellevants i imprescindibles de la música catalana. Enguany estan d'aniversari, i per celebrar-ho preparen una gira antològica batejada com Els Pets 3.0. 
Els Pets Foto: Juan Miguel Morales

El 17 d'abril la sala Clap de Mataró acollirà el primer concert de gira de celebració dels 30 anys d'Els Pets. L'han batejada amb el nom Els Pets 3.0, i en el repertori recuperaran cançons amb els arranjaments originals del disc. El líder d'Els Pets, Lluís Gavaldà, ha explicat més detalls sobre la gira d'aniversari aquest matí en una entrevista a El món a Rac1.

Gavaldà ha evitat revelar gaires novetats sobre la gira, però ha comentat que els concerts seran elèctrics, enèrgics i trepidants. "Bon dia" i "Pau" no hi faltaran, mentre que de les cançons més lentes han escollit "Vespre" en lloc de "Bona nit". Al repetori hi haurà des del debut fins a temes més recents, com ara "Blue tack", un tall especial que Gavaldà assegura que és un dels moments més especials dels darrers directes. La feina de triar les cançons que els acompanyaran en aquest aniversari no és fàcil, tenint en compte la llarga llista d'himnes que han compost i que ja formen part de l'imaginari col·lectiu de molts catalans.

Les entrades per al tret de sortida a Mataró ja estan a la venda, i ben aviat anunciaran la resta de dates que els duran de nou a escena. Pel que fa al final de gira, Gavaldà ha comentat al programa de Jordi Basté que els agradaria que fos a Barcelona i que preferirien en tot cas fer dos dies de colofó final en lloc d'omplir una nit i actuar en un macroescenari. Després de l'efemèride s'allunyaran dels escenaris una temporada, però el líder d'Els Pets ha assegurat que "no és un punt i final".
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada