dilluns, 9 de febrer del 2015

Joan Ridao, substitut d’Oriol Junqueras?

TAMPOC S'ACLAREN...
09/02/2015
erc

Joan Ridao, substitut d’Oriol Junqueras?

ridao
El republicà Joan Ridao

Sectors d'ERC promouen l'exsecretari general per liderar el partit, segons 'El Confidencial'

Alèxia L. Ferret
El Singular
Sectors d’ERC estan promovent l’exsecretari general fins al 2011, Joan Ridao, per liderar el partit, segons publica ‘El Confidencial’, fonts del partit que consideren que “Junqueras se l’ha jugada amb el referèndum, i ha abandonat la política social i d’esquerres”. “A vegades s’improvisa l’estratègia i estem perdent força. Cada vegada som més el que no hi estem d’acord”, afirmen.

Aquests sectors molestos amb la improvisació s'estarien mobilitzant per plantar cara a la cúpula, i en aquest sentit sona el nom de Ridao. L'exdiputat al Congrés, que va ser rellevat per Alfred Bosch, és ara membre del Consell de Garanties Estatutàries.

Una altra de les acusacions que li fan a Junqueras són els canvis de criteris. “Molts no hauríem recolzat a Artur Mas. I Junqueras va decidir que calia fer-ho. Doncs bé, després de salvar-li quatre vegades el coll per no comparèixer a la ‘C'
Comissió Pujol’ ara, de sobte, dóna la volta a la truita i l’obliga a anar-hi, perquè les enquestes l’estomaquen. Aquest canvi d'idea ha estat molt comentat internament i molt criticat des d'alguns àmbits”, conclouen les fonts consultades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada