dijous, 19 de febrer del 2015

Vidal-Quadras estripa ara el carnet de Vox

...LA FAIXA VA DE REBAIXA...!!!
19/02/2015

Vidal-Quadras estripa ara el carnet de Vox

Alejo Vidal-Quadras
Alejo Vidal-Quadras

El també exdirigent del PP envia una carta al president del partit assenyalant que l'existència de "petites formacions contribueixen a la dispersió de vots"

Nerea Rodríguez
El Singular
L’exdirigent del PP i expresident de Vox, Aleix Vidal-Quadras, ha estripat ara el carnet de Vox, segons publica l’ABC. Tant Vidal-Quadras com José Luis González Quirós han enviat una carta a l’actual president del partit, Santiago Abascal, on li sol·liciten la seva baixa com a militants. Tots dos creuen que l'existència de “petites formacions” contribueixen a la dispersió de vots, la qual cosa “és un factor de distorsió que ha de ser evitat davant l’emergent extremisme esquerrà” de “tics totalitaris”.

El text assenyala també que “la solució als greus problemes institucionals, morals i econòmics que pateix la nostra nació requereix la consolidació d'un nou projecte polític amb possibilitats reals d'implantació que proporcioni als ciutadans una opció assenyada, moderada i democràtica, alternativa d'una banda als vells, grans, esgotats i desprestigiats partits del sistema i, per una altra, a l'emergent extremisme esquerrà que es proposa fer taula rasa de tot el que existeix per instaurar un règim de tics totalitaris que ens arrossegaria a l'empobriment i al fracàs”.

Així, demanen la seva baixa com a militants per poder “recuperar la nostra plena autonomia d'acció a l'hora de contribuir a buscar una sortida a la crisi múltiple i sistèmica que tenalla a Espanya”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada