dimecres, 18 de febrer del 2015

La síndica proposa que els nens entrin gratis al Zoo i al Parc Güell

La síndica proposa que els nens entrin gratis al Zoo i al Parc Güell

Vol que es potenciïn les polítiques socials dirigides a la infància


La síndica de greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ha proposat a l'Ajuntament que l'entrada dels nens al Zoo, al Parc Güell i a la resta de serveis i equipaments educatius municipals de la ciutat sigui gratuïta per potenciar les polítiques socials dirigides a la infància.
Vilà ha presentat als mitjans l'informe anual de la sindicatura corresponent al 2014, que ahir va lliurar a l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i que presentarà al consell municipal en el ple del 27 de febrer.
Aquest és l'últim informe del seu mandat, que acaba al maig, i a partir d'aleshores estarà en funcions fins que el nou consell municipal sortit de les eleccions municipals obri la convocatòria i elegeixi un nou síndic o síndica de greuges de la ciutat. Vilà ha reconegut que li agradaria continuar.
Vilà ha explicat que l'any passat va realitzar 3.185 actuacions, un 23,9% més que el 2013, i un centenar van estar relacionades amb la infància, principalment en àmbits com l'habitatge, els serveis socials i l'educació. Per això, la síndica de greuges de Barcelona ha inclòs una bateria de recomanacions al seu informe anual destinades a intentar pal·liar la greu situació que pateixen molts menors i les seves famílies a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada